Driveit

Τι θα λέγατε για ένα Suzuki Jimny 6×6! [vid]

Ένα 6τροχο Jimny με καρότσα θα ήταν το απόλυτο όχημα, δυναμικά και οικονομικά, γι’ αυτές τις μέρες που η «Σοφία» μαστιγώνει με χιόνια την Ελλάδα.

Τα 6τροχα SUV φαίνεται ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μετατροπής για τα βαριά τζιποειδή και κατά καιρούς έχουμε δει εργοστασιακές, αλλά και βιοτεχνικές εφαρμογές. Ποιος δεν θυμάται τη Mercedes-Benz G63 AMG 6×6; Ή την 5τονη(!) θωρακισμένη εκδοχή της από το Λετονό βελτιωτή Dartz. Η μια «Mercedes-AMG G63 6×6» που έφτιαξαν από δύο Suzuki Samurai(!) οι σπουδαστές του Nihon Automotive Technology School με κόστος μάλιστα λιγότερα από €8.000. Αλλά και το πολύ προσεγμένο Flying Huntsman 105 Defender ή το πιο ερασιτεχνικό Toyota Land Cruiser 6×6 και το Toyota Hilux 6×6; Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς να θυμίσουμε επίσης το Brabus B63S-700, ένα 6τροχο θηρίο με 700 PS, και το τρελό 6τροχο Jeep Wrangler Tomahawk.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα