Δευτέρα, 26 Αυγ.
30oC Αθήνα

“Βόμβα” αποχώρησης από Μάρεϊ! Συγκλόνισε στην ανακοίνωση ο Σκωτσέζος – video

“Βόμβα” αποχώρησης από Μάρεϊ! Συγκλόνισε στην ανακοίνωση ο Σκωτσέζος – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με δάκρυα στα μάτια, ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε ουσιαστικά την αποχώρησή του από το τένις, εξαιτίας των τραυματισμών, υποστηρίζοντας ότι θα κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια για “αντίο” στο αγαπημένο του Γουίμπλτετον, αλλά ακόμη και αυτό μοιάζει εξαιρετικά απίθανο αυτή τη στιγμή.

Σοκ στο παγκόσμιο τένις, με τον άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και δύο φορές χρυσό Ολυμπιονίκη του τένις, Άντι Μάρεϊ να ρίχνει “βόμβα” αποχώρησης μόλις στα 31 του χρόνια.

Ο Βρετανός τενίστας εμφανίστηκε απογοητευμένος από την κατάσταση του ποδιού και δακρύζοντας σε σχετική συνέντευξη για το Αυστραλιανό Όπεν, τόνισε ότι δεν μπορεί πια να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Οι δηλώσεις του Μάρεϊ

«Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ενός σημείου. Ο πόνος (σ.σ. στο ισχίο) δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τους αγώνες. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο φετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε.

Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες».

Η συγκλονιστική ανακοίνωση του Βρετανού

https://www.youtube.com/watch?v=9zkIJbMI6o0

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις