Πολιτική

Η Βουλή καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη

Την καταδίκη εκ μέρους του Προεδρείου της Βουλής και σύσσωμου του Σώματος στην επίθεση που δέχθηκε το σπίτι στην Πέλλα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη εξέφρασε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτηριστικά ανέφερε «Όλοι οι βουλευτές συμπαρίστανται στη συνάδελφο Θεοδώρα Τζάκρη και καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι της. Οι συνάδελφοι που θα ψηφίσουμε υπέρ ή κατά της Συμφωνίας, θεωρώ ότι η απόφασή μας είναι απόρροια της ελεύθερης σκέψης και στήριξη των κομμάτων μας». Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης μάλιστα αποδοκίμασε από την έδρα και τις δηλώσεις του μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς χαρακτηρίζοντάς τις «απαράδεκτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6