Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

“Βόμβα” στην ΑΕΚ! Ο Ουζουνίδης είναι έτοιμος να αποχωρήσει

“Βόμβα” στην ΑΕΚ! Ο Ουζουνίδης είναι έτοιμος να αποχωρήσει

Λίγο πριν την… αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική της ηγεσία φαίνεται πως βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Όλα δείχνουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους “κιτρινόμαυρους”.

Τεράστιες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ακόμα και μέσα στην ημέρα στην ΑΕΚ, όσον αφορά την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας.

Όπως μετέδωσε ο ”ΣΠΟΡ FM 94,6” ο κ. Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το τιμόνι της Ένωσης, δυο ημέρες πριν τον αγώνα των “κιτρινόμαυρων” στην έδρα του Ατρομήτου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρά την στήριξη που είχε ο Εβρίτης τεχνικός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το… κλίμα είχε βαρύνει αρκετά την τελευταία περίοδο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αμφισβητήθηκε από τους φίλους της ομάδας, ενώ έχει χάσει και την εμπιστοσύνη αρκετών παικτών.

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Μένουν εκτός Μπακασέτας και Κρίστιτσιτς! Πρόβλημα και με Μπακάκη

Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση, πάντα στο… κάδρο υπάρχει το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ξαφνικά υπάρχει -πιθανότατα σαν προσωρινή λύση- η περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου (ανέλαβε τη διεύθυνση των ακαδημιών της ΑΕΚ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις