Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οριστική δικαίωση για Χριστοδουλόπουλο!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οριστική δικαίωση για Χριστοδουλόπουλο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε τις προσφυγές τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού, δικαιώνοντας όμως οριστικά τον ίδιο το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για την υπόθεση της μετεγγραφής του.

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη… βούλα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΚ για τη μετεγγραφή του, δικαιώνοντας τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Απορρίφθηκε πάντως και η προσφυγή των Πειραιωτών, που είχαν αιτηθεί να επιβληθεί στην ‘Ενωση, ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τις επόμενες δύο περιόδους.

Η ενημέρωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο

“-Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων: 1) την από 14/09/2018 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) την από 15/09/2108 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και 3) την από 01/10/2018 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ». Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».

Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».

-ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων την από 19-12-2018 προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΠΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923». ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ , κατά πλειοψηφία, την προσφυγή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις