Άρση του εμπάργκο στην ΕΡΤ αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία και έτσι από αύριο, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, οι βουλευτές και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συμμετέχουν στα πάνελ των εκπομπών της.

Μετά την απόφασή της ΝΔ η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΕΡΤ, σταθερά πιστή στον θεσμικό της ρόλο, δέχεται με ικανοποίηση τη συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πλουραλισμό του δημόσιου λόγου με την απόφασή της να παύσει να αποκλείει τη συμμετοχή στελεχών της από τις εκπομπές της ΕΡΤ.

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία, αλλά και την γενικότερα ανοδική πορεία της ΕΡΤ, που ήταν, είναι, παραμένει και θα παραμείνει ο ελεύθερος, πλουραλιστικός, δημόσιος ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Melas Blog
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας