Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Καμμένος έδωσε το στυλό στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Τι αποκάλυψε

“Δυστυχώς χθες το βράδυ με την ψήφο τους 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας, της Συμφωνίας των Πρεσπών”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΔ στα Γιαννιτσά.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι βουλευτικές εκλογές θα σημάνουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Παράλληλα, υπενθύμισε πως η επίσκεψή του στη Μακεδονία έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

“Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος”, τόνισε.

Ειδικότερα για τον πρώην υπουργό Άμυνας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού, αλλά είναι εκείνος ο οποίος έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την εκτίμηση ότι στις 26 Μαΐου θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές, και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εγρήγορση για τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Νέα Δημοκρατία

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Μαξίμου για Κικίλια και Γεωργιάδη – Οι «δελφινομαχίες» και η δέσμευση για τις αποδοχές συνολικά των ενστόλων
Στους κόλπους της «γαλάζιας» παράταξης, είναι «ζωηρές» οι συζητήσεις για τον αν και σε ποιο βαθμό οι τοποθετήσεις Κικίλια και Γεωργιάδη σχετίζονται με την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας
Επέκταση των αυξήσεων στα Σώματα Ασφαλείας ζητά και ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης με ερώτησή του στη Βουλή
«Η μισθολογική αύξηση πρέπει να επεκταθεί στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που δίνουν καθημερινά έναν αδιάκοπο αγώνα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ
Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης