Πολιτική

Ο Τσίπρας παρομοίασε τον Ηλιόπουλο με πρωταγωνιστή του… Casa de Papel

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Νάσο Ηλιόπουλο και τον παρομοίασε με το "καθηγητή" από την τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel.

Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων παραβρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και φανέρωσε ότι είναι γνώστης της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς La Casa de Papel.

Απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε: «Προχτές μίλαγα με έναν φίλο μου Αθηναίο, στην ηλικία μου, που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική, του λέω: ‘Τον Νάσο τον Ηλιόπουλου θα ψηφίσεις ε;’. Μου λέει: ‘Ποιον; Ποιος είν’ αυτός;’. Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: ‘Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel’. Του λέω: ‘και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!».

Σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι νικηφόρα και σημείωσε ότι παράλληλα δίνει και τη συμβολική μάχη «να αποδείξουμε ότι η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, δεν ανήκει στις ελίτ, στα τζάκια, στις πολιτικές οικογένειες που θεωρούν και την Αθήνα κληρονομικό δικαίωμα». «Η Αθήνα ανήκει στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, τις νέες και τους νέους, στους ανθρώπους που έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και να ζουν με αξιοπρέπεια σε αυτή την πόλη που μπορεί να γίνει ξανά βιώσιμη και φιλική προς την καθημερινότητα των ανθρώπων και ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στις λαϊκές γειτονιές, τις υποβαθμισμένες γειτονιές της πόλης. Διότι η Αθήνα δεν είναι μόνο η βιτρίνα, αλλά είναι οι γειτονιές της», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2