Σάββατο, 28 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Άρτα: Άνοιξαν τις βαλίτσες και είδαν μέσα αυτή την εικόνα – Στο φως τα «ένοχα» μυστικά τους [pic]

Άρτα: Άνοιξαν τις βαλίτσες και είδαν μέσα αυτή την εικόνα – Στο φως τα «ένοχα» μυστικά τους [pic]

Έτσι ήρθε στο φως το κρυμμένο μυστικό τους, και “καρφώθηκαν” από τη βαλίτσα. Μέσα στο αυτοκίνητο δεν είχαν μόνο τις βαλίτσες…

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τις Αστυνομικές Αρχές, καθώς έπιασαν τόπο οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σήμερα το πρωί στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, στη σύλληψη δύο ανδρών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 63 και 52 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το pamepreveza.gr, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για δραστηριοποίηση κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο του πορτ παγκάζ και κάτω από τα μπροστά καθίσματα, συνολικά 53 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 55 κιλών, τα οποία και κατασχέθηκαν, μαζί με τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορούμενων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις