Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα!

Χαλάνδρι: Συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα!

Μετά από 16 ημέρες ανθρωποκυνηγητού, οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν και εντόπισαν την Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου δολοφονημένου μεσίτη στο Χαλάνδρι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το Σάββατο (9.3.2019) σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας τη Γερμανίδα και τη συνέλαβαν, εξιχνιάζοντας την ανθρωποκτονία του 64χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ο άτυχος άνδρας στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο διαμέρισμα.

Μετά τον εντοπισμό της σορού η γυναίκα αναζητείτο και τελικά εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας, σε βάρος της Γερμανίδας εκδόθηκε ένταλμα.

Η 56χρονη οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αττικής και αφού σχηματίστηκε δικογραφία, στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Χαλάνδρι: Ψάχνουν να βρουν την… άφαντη σύντροφο του άτυχου 64χρονου μεσίτη

Προτού βρεθεί και εντοπιστεί η Γερμανίδα σύντροφος μεσίτη, το Newsit.gr είχε από τις 4 Μαρτίου αποκαλύψει ότι η 56χρονη δεν είχε φύγει ποτέ από την Ελλάδα.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, είχαν πάρει στα χέρια τους τον κατάλογο με τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών, που είχαν ταξιδέψει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα, σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Σε καμιά αεροπορική Εταιρεία δεν υπήρχε το όνομα της συντρόφου του άγρια δολοφονημένου 64χρονου μεσίτη και η Ασφάλεια θεωρούσε από την πρώτη στιγμή πως ήταν το πρόσωπο – κλειδί για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις