Ελλάδα

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο – Έδωσαν περιθώριο έως τις… 12:00!

Με δυο τηλεφωνήματα, άγνωστος άνδρας προειδοποίησε το πρωί της Τετάρτης (13.03.2019) πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Εφετείο.

Ο άγνωστος άνδρας που θέλησε να προειδοποιήσει για τη βόμβα στο Εφετείο έδωσε χρονικό περιθώριο έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Τα δυο τηλεφωνήματα έγιναν στην εφημερίδα Documento, όπως αναφέρει στο site της. Στο πρώτο, ο άγνωστος δεν μίλησε στον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο. Στο δεύτερο, με κοφτή φωνή όπως αναφέρεται, είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο Εφετείο και ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 12:00 το μεσημέρι.

Το γεγονός πως το τηλεφώνημα έγινε περίπου στις 10:30 το πρωί και ο άγνωστος έδωσε περιθώριο σχεδόν… τέσσερις ώρες, οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για φάρσα.

Ωστόσο, θα γίνει έλεγχος για παν ενδεχόμενο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα