Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λειψία… για Champions League! Γκολάρα η Μπάγερ – video

Λειψία… για Champions League! Γκολάρα η Μπάγερ – video
@DieRotenBullen

Η Λειψία βρέθηκε να κυνηγάει δύο φορές στο σκορ την Μπάγερν μέσα στο Λεβερκούζεν, αλλά τελικά πήρε τη νίκη (4-2) που την φέρνει πάρα πολύ κοντά στο Champions League της νέας περιόδου.

Νίκη με την βρίσκεται μια… ανάσα από το στόχο της τρίτης θέσης και της συμμετοχής στο Champions League της επόμενης σεζόν, πήρε η Λειψία στην έδρα της Λεβερκούζεν (4-2), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπάγερ προηγήθηκε με 1-0 και 2-1, αλλά στη συνέχεια η Λειψία κυρίαρχησε και επικράτησε με 4-2, για να κατακτήσει το “τρελό” τρίποντο. Να αναφέρουμε ότι το 2-1 των “ασπιρίνων” έγινε με τρομερό γυριστό σουτ του Χάβερτζ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Με αυτό το τρίποντο, η Λειψία εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και απέχει 8 βαθμούς από την 5η θέση, οπότε πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός 4άδας.

Η Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με 3-1 του Ανόβερου, ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πήρε τη νίκη (2-1) στο Βερολίνο από τη Σάλκε με το πέναλτι του Γιόβιτς στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις