Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

Masterchef – Κουτσόπουλος για Ζαχίρ: “Μας είπε την ιστορία του, και…”

Masterchef – Κουτσόπουλος για Ζαχίρ: “Μας είπε την ιστορία του, και…”

MASTERCHEF. Για την πορεία του Ζαχίρ στο παιχνίδι, αλλά και την προσωπική του ιστορία, μίλησε ανοιχτά ο κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ένας μάγειρας από το Αφγανιστάν είναι θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες…. Καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία του Masterchef, και οι δοκιμασίες γίνονται σκληρές και ιδιαίτερα απαιτητικές, πολλά λέγονται για τους παίκτες που έχουν καταφέρει να φτάσουν ως εδώ, και τις μαγειρικές τους ικανότητες. Ο Ζαχίρ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

«Εμείς, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να πούμε στον Ζαχίρ «πες μας για τη ζωή σου». Ο Ζαχίρ πήρε 17 λεπτά, χωρίς να παρέμβει κανένας, και μας είπε την ιστορία του – μια ιστορία με την οποία ταυτίζονται χιλιάδες κόσμου, που βιώνουν τα προβλήματα που ζει και ο Ζαχίρ. Ήταν εξωμαγειρικό αυτό, αν και όλα καταλήγουν στη μαγειρική – μπαίνεις στη διαδικασία να δείξεις τι συμβαίνει σε μια μικροκοινωνία που αλληλοεπιδρούν διαφορετικοί χαρακτήρες, άνθρωποι από διαφορετικό ηλικιακό εύρος και από διαφορετικές καταβολές, ταξικές ή άλλες, μαγειρεύοντας. Αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον! Κι όσο αυτό δεν προσβάλλει την αισθητική μου, αλλά αντίθετα μπορεί να προσφέρει κιόλας, το στηρίζω ως Λεωνίδας», ξεκαθαρίζει από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο περιοδικό «DownTown» της Κύπρου.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί από το Αφγανιστάν ξεχώρισε νωρίς μέσα στο «MasterChef» όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για την προσωπική του ιστορία, την οποία αφηγήθηκε στις οντισιόν.

«Από τις οντισιόν περνάνε χιλιάδες άνθρωποι. Έχουμε ιστορίες από πολλούς. Όλα, όμως, στο «Masterchef» αρχίζουν και τελειώνουν στο πιάτο. Κι είναι πολλές οι ιστορίες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό. Και στα παιδιά που έχουμε επιλέξει δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οξύθυμοι ή νευρικοί άνθρωποι – είναι κι ο Χρήστος, για παράδειγμα, που πιο αθώο και καλοκάγαθο παιδί, δεν μπορεί να υπάρξει. Το πράγμα είναι μοιρασμένο. Όλα, όμως, επαναλαμβάνω, ξεκινάνε και τελειώνουν από το πιάτο», ξεκεθαρίζει ο Έλληνας chef, και κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις