Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έκρηξη” Γιαννακόπουλου! “Κράτος είναι ο Ολυμπιακός! Ζούμε σε κράτος… μπουρ@#$%”

Παναθηναϊκός: “Έκρηξη” Γιαννακόπουλου! “Κράτος είναι ο Ολυμπιακός! Ζούμε σε κράτος… μπουρ@#$%”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03.05.2019) στα γραφεία της ΕΟΚ / ΚΕΔ και -αποχωρώντας- σχολίασε την απουσία των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου από τους αγώνες του Ολυμπιακού, εξαπολύοντας “επίθεση” κατά των “ερυθρόλευκων”.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε το “παρών” στην κλήρωση των διαιτητών για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League και εξέφρασε την απορία του, για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου σε αγώνες του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι ρέφερι έχουν να οριστούν σε παιχνίδια των “ερυθρόλευκων” μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Φεβρουάριο, αγώνα από τον οποίο οι Πειραιώτες αποχώρησαν στο ημίχρονο του.

Ο ισχυρός άνδρας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για ανομία της ΚΕΔ, την κατηγόρησε πως υποκύπτει σε εκβιασμούς και τόνισε ότι “κράτος είναι ο Ολυμπιακός, ζούμε σε ένα κράτος μπουρ#$%#$%”.

«Παρακολουθούμε για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία. Να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν οριστούν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Δεν μας έχει εξηγήσει κανένας με ποια κριτήρια δύο διεθνείς διαιτητές και ένας ακόμη δεν ορίζονται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει αυτό που λένε πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, πάντα πηγαίνει με τους νόμους και θα’ θελα να δω για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές. Αυτό είναι ο θάνατος του μπάσκετ. Θα βγει η κάθε ομάδα να πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο διαιτητή και θα καταλήξουμε να μην έχουμε Έλληνες διαιτητές, που παγκοσμίως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. ΟΠ Παναθηναϊκός δεν θα υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή η ΚΕΔ να μην υποκύψει, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι περιμένουμε απαντήσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν θα παραμείνει θεατής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μετά την κλήρωση», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΟΚ, πριν την ολοκλήρωση της κλήρωσης των διαιτητών.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις