Κυριακή, 7 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γαλατσόπουλος μέσα στον ΕΣΑΚΕ: “Θα δηλώσει κώλυμα ο Αναστόπουλος”

Γαλατσόπουλος μέσα στον ΕΣΑΚΕ: “Θα δηλώσει κώλυμα ο Αναστόπουλος”
ΦΩΤΟ intime

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ κράτησε κάτι παραπάνω από 3,5 ώρες, με τον πρόεδρο του, Βαγγελη Γαλατσόπουλο να αναφέρει -κατά την έξοδο του- ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά την τελευταία αγωνιστική της basket league. Η ατάκα που είπε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στον Προμηθέα, εκεί όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα λόγω της παρουσίας του “ανεπιθύμητου” -για τους Πειραιώτες- διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Μάλιστα -κατά την αναχώρηση του- ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει το αδιέξοδο που υπάρχει, με το κώλυμα (λόγω ασθένειας) που έχει δηλώσει ο συγκεκριμένος διαιτητής, αναφέροντας: “Θα το δούμε”.

Πάντως, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο κ. Γαλατσόπουλος δήλωσε σίγουρος πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δε θα πάει στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα. “Ξεχάστε το, ο Αναστόπουλος δε θα πάει στο ΣΕΦ, θα δηλώσει κώλυμα” φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Αν τελικά δεν βρεθεί ο κ. Αναστόπουλος στο ΣΕΦ την Τετάρτη, δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού του Ολυμπιακού, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον Προμηθέα.

Πληροφορίες: gazzetta.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις