Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Πατούλης καταγγέλλει πως δεν δίνουν ψηφοδέλτιά του!

Σε καταγγελίες προχωρά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφορά με την σημερινή (σ.σ. Κυριακή 02.06.2019) εκλογική διαδικασία.

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία για τις επαναληπτικές εκλογές σήμερα, Κυριακή 02.06.2019, σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας.

Μια από τις πιο σημαντικές μάχες, είναι αυτή της Περιφέρειας Αττικής, όπου η νυν Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, έχει αντίπαλο τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος την πρώτη Κυριακή κατέγραψε ένα σημαντικό προβάδισμα.

Ο Γιώργος Πατούλης, πάντως, με επίσημη ανακοίνωση της παράταξής του, προχωρά σε καταγγελίες για κάποια εκλογικά τμήμα, αναφέροντας πως δεν δίνονται ψηφοδέλτιά του!

Αναλυτικά όσα καταγγέλλει ο Γιώργος Πατούλης

Από το πρωί δεχόμαστε καταγγελίες πως σε διάφορα εκλογικά τμήματα, σε περιοχές της Αττικής, δεν δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξης “Νέα Αρχή για την Αττική”.

[read4more]

Στελέχη του συνδυασμού μας βρίσκονται ήδη επιτόπου και εξετάζουν τις καταγγελίες.

Είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, για να εκφραστεί ελεύθερα η βούληση των συμπολιτών μας.

Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, πως δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Η Αττική σήμερα κάνει μια Νέα Αρχή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι πολίτες.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Κωστής Χατζηδάκης: Θα δώσουμε μέχρι εκεί που αντέχουμε - Το φθινόπωρο έρχεται μείωση άμεσων φόρων
«Δεν ήταν μια καλή στιγμή επικοινωνιακά» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τις δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών της ΝΔ για αυξήσεις και στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης