Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπεργκ: Ζήτησε… παράταση για το “ναι”!

Ολυμπιακός – Μπεργκ: Ζήτησε… παράταση για το “ναι”!
Intime

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να φορέσει ο Μπαρκους Μπεργκ τη φανέλα του Ολυμπιακού. “Αντίο” μέσω instagram από τον Χασάν.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Μάρκους Μπεργκ, καλύπτοντας τα “θέλω” του και αυτή τη στιγμή περιμένει το «ναι» του Σουηδού κι έτσι να τον επαναφέρει στη Superleague.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν πάγιες ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ στον Μπεργκ, πιθανότατα για τριετές συμβόλαιο, ενώ προβλέπονται και κάποια σημαντικά μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League και άλλους στόχους.

Όπως αναφέρεται στον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, ο 32χρονος επιθετικός ζήτησε μια μικρή παράταση από τον Ολυμπιακό προτού δώσει την οριστική του απάντηση. Στους “ερυθρόλευκους” υπάρχει αισιοδοξία πως η εβδομάδα θα κλείσει, έχοντας πάρει το «ναι» του Μπεργκ.

“Αντίο” μέσω instagram από τον Χασάν

“Αντίο” στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, μέσω Instagram είπε ο Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, που αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπράγκα την ελληνική ομάδα, αποχωρεί, αφού οι “ερυθρόλευκοι” επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν την ρήτρα εξαγοράς του, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις