Πολιτική

Newsit – Εκλογές: Μετατάξεις, φόβος και μυστικές δημοσκοπήσεις

Λάθη επί λαθών από την κυβέρνηση., μυστικές δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών και μια απουσία απασχόλησαν τη σημερινή σύσκεψη στο newsit.gr, η οποία ήταν... υπόθεση του Νίκου Ευαγγελάτου, του Θανάση Παπαδή και του Αιμίλιου Περδικάρη.

Εκείνο που ξεκαθάρισε από την αρχή ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν πως η Ελένη Καλογεροπούλου δεν απουσίαζε γιατί… διορίστηκε στη Βουλή. Κάποια πράγματα, πρέπει να λέγονται!

Η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στη μυστική δημοσκόπηση για τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις… φανερές που δειλά – δειλά θα αρχίσουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αφού από τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Όλα αυτά στη βαριά σκιά που ρίχνει ο σάλος που προκλήθηκε από τις μετατάξεις και τους διορισμούς στη Βουλή και η οποία ανάγκασε τον πρωθυπουργό να παρέμβει εκ των υστέρων αλλά και ο παράγοντας του φόβου που έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας στο προεκλογικό “τραπέζι”, μια ένδειξη πως υπάρχει αδιέξοδο στρατηγικής για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το καυστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για την παραίτηση Δοξιάδη - «Η δήθεν επανεκκίνηση της κυβέρνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες»
«Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν. Όσο μένουν, απλά σπαταλούν τις δυνατότητες της χώρας» αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης – «Η αντιπολίτευση εξαπέλυσε ανήθικο πόλεμο εναντίον μου»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο αντικαταστάτης του θα οριστεί τις επόμενες ημέρες - «Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο»
Αρίστος Δοξιάδης