Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με Μαρινάκη”

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Τα βρήκαμε σε 10 λεπτά με Μαρινάκη”
Intime

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε -κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Πολωνία- για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “ερυθρόλευκος” και τόνισε πως ήταν υπόθεση δέκα λεπτών στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη Δευτέρα (24.06.2019) τη συμφωνία του με τον Κώστα Φορτούνη, ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού έως το 2023.

Ολυμπιακός – Φορτούνης: «Επικράτησε το συναίσθημα! Οι οικογένειες βρίσκουν πάντα λύσεις» [pic]

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, κατά την αναχώρηση ττης αποστολής του Ολυμπιακού για το Γκντανσκ -όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς- ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε στην κοινή επιθυμία όλων των πλευρών για συμφωνία, αλλά και στην συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο deal.

Τα όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης…

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.»

Για τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις.»

Για την προετοιμασία: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Champions League.»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις