Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Θεοδωράκης: Διαψεύδει Τσίπρα ότι συζητούσαν για να έπαιρνε τη θέση Καμμένου στην κυβέρνηση

Εκλογές 2019 – Θεοδωράκης: Διαψεύδει Τσίπρα ότι συζητούσαν για να έπαιρνε τη θέση Καμμένου στην κυβέρνηση
Intime News

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ότι είχαν μιλήσει για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, ο Σταύρος Θεοδωράκης διέψευσε οποιαδήποτε σχετική επικοινωνία τους.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (27.6.2019) στο Open και στην Έλλη Στάη, αναφέρθηκε περί “διαύλου επικοινωνίας το καλοκαίρι του 2018” μαζί του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως έκανε γνωστό ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης την Παρασκευή (28.6.2019), με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κ. Θεοδωράκης τονίζει ότι κάποιοι προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία και αναφέρει ότι “δίαυλος επικοινωνίας υπήρξε και το ’15, και το ’16 και το ’17 και το ’18 και το ’19, όπως υπήρξε και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με προέδρους των άλλων κομμάτων, όποτε χρειάστηκε”, διευκρινίζοντας ότι “αυτό που δεν υπήρξε ποτέ είναι ‘μυστικές επαφές’ και ‘μυστικές συμφωνίες’¨.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συνέντευξή του στο Open, δήλωσε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο περσινό καλοκαίρι, πως “εκείνη την περίοδο είχα ανοίξει το δίαυλο επικοινωνίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά είχα δύο πολιτικά τέκνα, την έξοδο από τα μνημόνια και τη συμφωνία των Πρεσπών και δεν ήθελα να θυσιάσω κανένα από τα δύο”.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις