Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Eκλογές 2019: Ο Χρίστος Δήμας στο newsit.gr

Eκλογές 2019: Ο Χρίστος Δήμας στο newsit.gr

«Η ΝΔ μπορεί να κερδίσει τη μάχη και ν’ αναδειχθεί αυτοδύναμη», δηλώνει στο newsit.gr και στον Αιμίλιο Περδικάρη ο Χρίστος Δήμας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία επισημαίνει μάλιστα το χαρακτηριστικό που έχει η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται να «φωτογραφίζει» το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Επικράτεια σε όλες τις τελευταίες αναμετρήσεις, με μοναδική εξαίρεση αυτή του 2000. Έτσι, δηλώνει βέβαιος από το κλίμα που εισπράττει για την επικράτηση της ΝΔ, όμως επισημαίνει ότι έως την τελευταία στιγμή χρειάζεται η συμμετοχή όλων στις κάλπες και να μην αφήσουμε, όπως λέει, ν’ αποφασίσουν άλλοι για εμάς.

Ο κ. Δήμας τονίζει επίσης ότι με το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ και τις μειώσεις φόρων και εισφορών μπορούν να ευνοηθούν τα χαμηλότερα στρώματα, οι αγρότες και γενικότερα όσοι πέρασαν δύσκολα στα χρόνια της κρίσης και υπερφορολογήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επισημαίνει δε το θετικό momentum της ελληνικής οικονομίας με την κάμψη των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων, εκτιμώντας ότι δημιουργεί αισιοδοξία και προσδοκία για την πολιτική αλλαγή που δείχνουν οι κάλπες της Κυριακής.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις