Δευτέρα, 1 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Αιγάλεω: Στη φυλακή η 51χρονη για την δολοφονία του σωματοφύλακα!

Αιγάλεω
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του σωματοφύλακα στο Αιγάλεω, το 2012.
Ένοχη έκρινε το δικαστήριο την σύζυγό του, καταδικάζοντάς την σε 15 χρόνια και 10 μήνες φυλακή.
Ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα όταν άκουσε την ποινή. Επιτέθηκε λεκτικά στην μητέρα του θύματος!
Οργή των γιων της οι οποίοι βρίσκονται δίπλα της από την πρώτη στιγμή.

Την πόρτα των φυλακών άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 04.07.2019, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στην 51χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον 44χρονο, σωματοφύλακα σύζυγό της, το 2012, στο Αιγάλεω.

Το Δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι η 51χρονη δηλώνει αθώα, την καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών, την ανώτατη προβλεπόμενη με αναγνώριση ελαφρυντικού.

Πρώτη φορά στη φυλακή η γυναίκα για την δολοφονία στο Αιγάλεω

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου για την δολοφονία στο Αιγάλεω, η 51χρονη οδηγείται στη φυλακή, για πρώτη φορά, καθώς το πρωτοβάθμιο δικαστήριο ναι μεν της είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης 20 ετών (σ.σ. με αναγνώριση ελαφρυντικού) αλλά με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου, ενώ απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση για την δολοφονία στο Αιγάλεω, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της ήταν συνεχώς δίπλα της. Βγαίνοντας από το δικαστήριο, φώναξε ότι είναι αθώα και επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του θύματος.

Από την πλευρά του, ο γιος της 51χρονης, μίλησε για λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Εμείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα”.

Νωρίτερα, όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, η έδρα ήταν… καταπέλτης για την 51χρονη γυναίκα, η οποία εν τέλει κρίθηκε ένοχη για το στυγνό έγκλημα στο Αιγάλεω (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν εδώ).

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις