Driveit

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της εξωτικής Ferrari P80/C [vid]

Ένα από τα highlights του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε στο Goodwood Festival of Speed, ήταν το πέρασμα της μοναδικής Ferrari P80/C που περιλάμβανε μια ξεσηκωτική ηχητική εμπειρία, πολύ γκάζι και αρκετό καμένο λάστιχο.

Η P80/C που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο βασίζεται στα μηχανικά μέρη της αγωνιστικής 488 GT3, όμως ο twin-turbo κινητήρας V8 3,9 λίτρων όπως και η αεροδυναμική του μοντέλου δεν υπόκεινται πλέον στους περιορισμούς της FIA επιτρέποντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Το εντελώς νέο αμάξωμα από ανθρακονήματα ξεχωρίζει χάρη στα ευμεγέθη αεροδυναμικά βοηθήματα (αεροτομή, σπλίτερ, διαχύτης κτλ), τα μικρά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω αλλά και τη γραμμή του παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων που σβήνει στις εισαγωγές αέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα