Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάθε τα πάντα για τις «Άγριες Μέλισσες»

Μάθε τα πάντα για τις «Άγριες Μέλισσες»

Έχοντας καταφέρει με αρκετές επιλογές του να μπει ξανά στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών ο ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν θα ποντάρει μεγάλο μέρος του προγράμματός του στη μυθοπλασία.

Μία από τις σειρές που αναμένεται με ενδιαφέρον λόγω των συντελεστών της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες είναι η «Άγριες μέλισσες» με την ιστορία να επικεντρώνεται σε τρεις αδερφές που ζουν στο θεσσαλικό κάμπο, κάπου στις δεκαετίες 50-60, αλλά που διαφέρουν σε πολλά, ενώ στηρίζουν η μία την άλλη.

Μετά το θάνατο του πατέρα τους, οι Ελένη , Ασημίνα και Δρόσω, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν μόνες τους τον εαυτό τους αλλά και το βιος τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για τη μεγαλύτερη, την Ελένη, αφού ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, του Δούκα Σεβαστού, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδελφές της. Η Ελένη ξέρει καλά πως ο γάμος τους δεν είναι τίποτε άλλο από μια οικονομική συμφωνία, αφού ο Δούκας εδώ και καιρό έχει βάλει στο μάτι τα χωράφια της οικογένειάς της, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο ενός πολύ μεγάλου σχεδίου για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης στην περιοχή.

Η Ελένη όσο κι αν ανησυχούσε για το μέλλον των αδελφών της, που τώρα πια τις φρόντιζε ως μάνα και ως πατέρας, δεν θα έλεγε ποτέ το «ναι» σε έναν άντρα που δεν αγαπούσε, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του Λάμπρου, που είναι ερωτευμένη μαζί του. Έπειτα από πολλές μεταθέσεις κατάφερε να γυρίσει στον τόπο του ως δάσκαλος του χωριού, παντρεμένος, σαν να μην τον άγγιξε ο πόνος του χωρισμού τους εδώ και τόσα χρόνια. Ο γάμος της Ελένης γίνεται με κάθε επισημότητα, παρά την έντονη αντίδραση της Μυρσίνης Σεβαστού, της μάνας του Σέργιου. Ο Σέργιος μπαίνει γαμπρός στο σπίτι των κοριτσιών και το κακό δεν αργεί να γίνει αφού την επόμενη μέρα όλοι τον ψάχνουν και η Ελένη με τις αδελφές της δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται.

Ο Δούκας Σεβαστός ξεσηκώνει τον κόσμο για να βρει τον γιο του. Κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και τελικά βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο· σε μια κακοτράχαλη πλαγιά. Ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση για το φονιά του πρωτότοκου παιδιού του, ενώ η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο και τις τρομερές ενοχές τους γι’ αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν.

Μόνο που αυτή δεν είναι π τελευταία πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η μοίρα θα τις φέρει ακόμα μία φορά μπροστά στην οικογένεια των Σεβαστών, όταν ο μικρός γιος του Δούκα, ο Νικηφόρος, ερωτευτεί παράφορα την Ασημίνα και θα τη διεκδικήσει παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δύο πλευρών.

Τους ήρωες θα ενσαρκώσουν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι: Γιάννης Φέρτης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Κίτσου, Ελένη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αναστάσης Ροΐλος, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Καρακάση, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Γεροντιδάκης, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αμαλία Καβάλη, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης, Κωνσταντίνος Δανίκας.

Το σενάριο υπογράφουν: Μελίνα Τσαμπάνω, Βαγγέλης Νάσης, Βάσια Καριτινού, Θωμάς Τσαμπάνης και τη σκηνοθεσία οι Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, όπως την κεντρική πλατεία , θα δημιουργήσει ο Αντώνης Χαλκιάς ενώ τη σειρά θα «ντύσει» μουσικά ο Μίνως Μάτσας.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ξεκίνησε η προετοιμασία ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα ώστε οι «Άγριες μέλισσες» να κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κι όπως είναι λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύουν ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις