Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ζώδια 25 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με πείσμα αντιμετωπίζεις σήμερα τις προκλήσεις, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είσαι νικήτρια. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δεν θα σου λείπει. Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχες αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι καλή και μπορείς να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανώσου στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σου δεν σου αρέσει, μη γίνεσαι εκρηκτική και ευερέθιστη. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείς από το ενδιαφέρον κάποιου για σένα. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίζεις αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σε ενθουσιάσουν. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Χαλαρή ατμόσφαιρα με φιλικές παρέες σε βοηθούν να ξεφύγεις από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις