Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Αυτούς ξεχώρισε ο Τεν Χαγκ! “Θα παίξει και στα δύο παιχνίδια ο Φαν Ντε Μπέεκ”

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Αυτούς ξεχώρισε ο Τεν Χαγκ! “Θα παίξει και στα δύο παιχνίδια ο Φαν Ντε Μπέεκ”
Intime

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ τους Πέλκα, Μπίσεσβαρ και Άκπομ, τόνισε πως ο “δικέφαλος του Βορρά” είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Φαν Ντε Μπέεκ στον “Αίαντα”. Τάντιτς: “Ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ – Μίλησα με Πρίγιοβιτς – Ίβιτς”.

Παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φαν Ντε Μπέεκ, ο Έρικ Τεν Χαγκ ξεκαθάρισε πως ο παίκτης του θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο ματς των προκριματικών απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η “δυνατή” Τούμπα και ο ποιοτικός αντίπαλος.

Τα όσα δήλωσε ο Τεν Χαγκ:

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ο,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε το ξέρουμε. Ηταν η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσε να μας τύχει. Είναι ο αήττητος πρωταθλητής Ελλάδος και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

Για τις πολλές αλλαγές στον Άγιαξ: «Ξέρουμε πως χτίζουμε και πάλι την ομάδα από την αρχή. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα, η ομάδα θα στρώσει και θα παίξει όπως θέλουμε.

Για τον Αλβάρες και το κατά πόσο είναι έτοιμος: «Ο Αλβάρες προσαρμόζεται γρήγορα σε πολύ σύντομο χρόνο θα προσαρμοστεί στην ομάδα και στις απαιτήσεις της».

ΠΑΟΚ: Στην… έξοδο ο Ενρίκε! «Στο ραντάρ ο Φελίπε Καϊσέδο»

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες. Είναι ένα δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ, η μπροστινή τους γραμμή με τους Πέλκα, Ακπομ και Μπίσεσβαρ είναι πολύ δυνατοί και καλοί παίκτες».

Για τον Φαν Ντε Μπέεκ και αν είναι τα τελευταία του παιχνίδια με τον Αγιαξ: «Είναι στην αποστολή και θα παίξει. Και στα δύο παιχνίδια. Αν θα είναι τα τελευταία του είναι κάτι που δεν το ξέρουμε».

Ο τεχνικός των Ολλανδών πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή υπολογίσιμη ομάδα, αλλά εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, περισσότερο από το Σάββατο στο παιχνίδι με τη Φίτεσε που χάσαμε ευκαιρίες».

Για το αν ο Τάντιτς είναι πλέον ο αρχηγός: «Ναι, ο Τάντιτς είναι ο πρώτος αρχηγός μας».

https://twitter.com/AFCAjax/status/1158414056467943424

Για το αν θεωρεί πλεονέκτημα πως η ομάδα του έχει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια: «Πλεονέκτημα δε ξέρω αν είναι ακόμα και εμείς ψάχνουμε να στρώσουμε την ομάδα να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε. Μακάρι να το δούμε και αύριο».

Κατέληξε μιλώντας για τον ΠΑΟΚ: «Η κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητές, έχει ατέλειες, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα Ισπανικά του λόγω των πολλών λατίνων που έχει ο Αγιαξ: «Μιλάνε καλά Αγγλικά, ξέρουν και αρκετοί Ισπανικά οπότε δεν υπάρχει θέμα».

Κλήρωση Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού!

Για το τι περιμένει για αύριο: «Περιμένουμε να απλωθούμε στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα παίξει κλειστά, εμείς θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το γεγονός πως πέρυσι έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό και φέτος παίζουν προκριματικές φάσεις: «Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας».

Τάντιτς: “Ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ – Μίλησα με Πρίγιοβιτς – Ίβιτς”

Ο Σέρβος ηγέτης του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, εκπροσώπησε τους παίκτες του “Αίαντα”, μίλησε για την… καυτή Τούμπα, χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς ποιοτική ομάδα και αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε με πρώην παίκτες και προπονητές του ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια του να πάρει πληροφορίες για το “δικέφαλο του Βορρά”.

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Τάντιτς:

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: “Ξέρουμε ότι είναι μία δύσκολη έδρα και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τους νεαρούς μας παίκτες. Πάντως εμείς πρέπει να είμαι έτοιμοι να παίξουμε σε κάθε ατμόσφαιρα και σε κάθε γήπεδο”

Για το γεγονός ότι θα παίξει σε διαφορετική θέση μέσα στο γήπεδο από ότι πέρσι: “Είναι αλήθεια, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής διαλέγει τις θέσεις και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο”.

Κλήρωση Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και Άρη

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και συγκεκριμένα τον Σένε: “Έχουν φύγει πολλοί έμπειροι παίκτες από την ομάδα, αλλά έχουν και έρθει και νέοι παίκτες που πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τα δείξουμε ότι δεν έχει διαφορά η ομάδα από πέρσι”.

Εάν έχει μιλήσει με τον Πρίγιοβιτς και τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ: “Ξέρω πολλά πράγματα. Έχω μιλήσει με τον Πρίγιοβιτς που είμαστε φίλοι, αλλά και με τους Βούκιτς και Ίβιτς που γνωρίζω. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα με μία δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους, αλλά και με μεγάλη ποιότητα μέσα στο γήπεδο”.

Πώς αισθάνεται σαν αρχηγός φέτος: “Είναι ωραίο συναίσθημα, αλλά δεν είναι το σημαντικότερο. Το θέμα δεν είναι να φοράς το περιβραχιόνιο, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να είναι στο 100% μέσα στο γήπεδο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις