Χωρίς κατηγορία

Αγιορείτικη συνταγή για την καλύτερη μουσταλευριά!

Ένα παραδοσιακό, μυρωδάτο και πολύ γευστικό γλυκό της εποχής είναι η μουσταλευριά. Κύριο συστατικό του είναι ο μούστος, ενώ οι ρίζες του ανάγονται στα αρχαία χρόνια όπου ήταν γνωστό ως οινούτα, ονομασία που διατηρήθηκε και κατά τη βυζαντινή περίοδο μαζί με άλλα ονόματα όπως μουστόπιτα και πάστελλος.

Για την παραδοσιακή Μουσταλευριά θα χρειαστούμε: 3 ½ φλυτζάνια μούστο, ½ φλυτζάνι νισεστέ, ½ φλυτζάνι νερό, Σουσάμι, Κανέλα, Αμύγδαλα ή καρύδια ασπρισμένα και κοπανισμένα…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τον φοβάται και νεκρό - Ο Πούτιν διατηρεί τον χαρακτηρισμό του «τρομοκράτη» για τον Ναβάλνι, ένα χρόνο από τον θάνατό του
Η ίδια η χήρα του Ναβάλνι αλλά και οι τρεις δικηγόροι του, πρόκειται να δικαστούν την επόμενη εβδομάδα με την κατηγορία της συμμετοχής σε εξτρεμιστική ομάδα
Αλεξέι Ναβάλνι: Ο Πούτιν διατηρεί τον χαρακτηρισμό του «τρομοκράτη» για τον νεκρό αντιφρονούντα