Υγεία

Έφτασαν… Ραφήνα τα μολυσμένα κουνούπια από τον Ιό του Δυτικού Νείλου! Δείτε τις 6 νέες περιοχές που επηρεάζονται

Καλπάζουν απειλητικά τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, καθώς – σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα - αυξήθηκαν κατά έξι οι επηρεαζόμενες περιοχές από νοσήματα που μεταδίδονται με διαβιβαστές (κουνούπια), στον νέο κατάλογο που έδωσε στις 26/08 στη δημοσιότητα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στα όρια του αστικού ιστού της Αθήνας έχουν φτάσει πλέον τα μολυσμένα κουνούπια, καθώς στον εβδομαδιαίο κατάλογο με τις επηρεαζόμενες από τον ιό του Δυτικού Νείλου περιοχές του ΕΟΔΥ, προστέθηκαν και οι Δήμοι Ραφήνας – Πικερμίου και Παιανίας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των Δήμων, στους οποίους έχουν εμφανιστεί κρούσματα εντός Αττικής, στους πέντε.

Δείτε όλες τις νέες περιοχές και Δήμους που εντοπίστηκαν μολυσμένα κουνούπια, στο iatropedia.gr

Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 350 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στην Ελλάδα
Παρά την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, τα 2/3 των παιδιών που επιβιώνουν από τον καρκίνο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές μακροπρόθεσμες παρενέργειες λόγω των επιθετικών θεραπειών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου