Αθλητικά

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Τρομάζει η Σερβία! Ισοπέδωσε την Ανγκόλα

Η Σερβία έστειλε μηνύματα στους αντιπάλους της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 από την πρεμιέρα. Διέλυσε την Ανγκόλα με τρομερό Μπογκντάνοβιτς κι εξαιρετικούς Γιόκιτς και Μιλουτίνοφ.

Εντυπωσιακό ποδαρικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 της Κίνας έκανε η Σερβία. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ισοπέδωσε την Ανγκόλα, επικρατώντας των Αφρικανών με 105-59.

Οι Σέρβοι φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τα… δόντια τους, διαλύοντας την Ανγκόλα.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 24 πόντους. Ο Γιόκιτς έκανε τα πάντα στο παρκέ, προσθέτοντας 14 πόντους, 5 ριμπάουντ κι 6 ασίστ, ενώ ο Μιλουτίνοφ είχε 14 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Κάρλος Μοράις με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-29, 32-50, 47-78, 59-105.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής «πέταξαν» με την ελληνική αποστολή για την Κίνα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Έξι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κίνας με Τεντόγλου και Καραλή να είναι φαβορί για τα μετάλλια
Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ