Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Την Τετάρτη στου Ζωγράφου η κηδεία του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Την Τετάρτη στου Ζωγράφου η κηδεία του

Η είδηση πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 63 του χρόνια, έχει «μουδιάσει» από τη θλίψη τους πάντες. Η οικογένειά του ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία του.

Την Τετάρτη (11.09.2019), στο νεκροταφείο του Ζωγράφου θα κηδευτεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και εκεί θα είναι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Click4more: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Γιατί καθυστέρησε το ασθενοφόρο – Χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Η οικογένεια του αγαπημένου συνθέτη ζήτησε απ’ όσους βρεθούν στο τελευταίο αντίο, αντί για στεφάνια, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μαζί για το Παιδί». Άλλωστε, για την Ένωση θα έδινε αύριο Τρίτη στο Ηρώδειο συναυλία.

Γι’ αυτό και στην ανάρτηση όπου έκανε γνωστό το χρόνο και την ημέρα της κηδείας, έδωσε δυο λογαριασμούς κι έναν τηλεφωνικό αριθμό για να κατατεθούν χρήματα.

Δείτε την ανάρτηση από την οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν

Η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπεσε σαν «βόμβα» νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.09.2019). Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Ήταν όμως η πικρή αλήθεια.

Μόλις στα 63 του χρόνια, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας προδόθηκε από την καρδιά του. Βρισκόταν στην πόλη όπου γεννήθηκε, στο Βόλο.Εκεί, στο Πτελεό Μαγνησίας είχε εξοχικό. Εκεί όπου γεννήθηκε, εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Click4more: Τα τραγούδια του που αγαπήθηκαν όσο λίγα

Στις 4:30 το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για το περιστατικό με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος όμως διαπίστωσε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ ειδοποίησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο γνωστός τραγουδοποιός είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Διδυμότειχο μπλουζ, Εκεί στο Νότο, Ένας Τούρκος στο Παρίσι, Tερατάκια τσέπης, Έλα ψυχούλα μου, η μεγάλη συναυλία του το 2012 στο Καλλιμάρμαρο με προσκεκλημένους του τους Ανταμό, Μπραντουάρντι, Κριστόφ, Καροτόνε, Διονύση Σαββόπουλο, Διονύση Τσακνή, Ελεονώρα Ζουγανέλη και τόσους άλλους εκλεκτούς που ζωντάνεψαν το cd του «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στη Μεσόγειο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις