Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Βλέπει Βίνα για αντί-Μάνταλο!”

ΑΕΚ: “Βλέπει Βίνα για αντί-Μάνταλο!”
ΦΩΤΟ intime

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρουμανία, η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Πέτρο Μάνταλο με την πρώτη ευκαιρία και εξετάζει την περίπτωση του Βίνα για την αντικατάστασή του.

Η μετεγγραφική περίοδος έχει “κλείσει” για τους παίκτες με συμβόλαιο, όμως τα… σενάρια δεν σταματούν για την ΑΕΚ, με τους Ρουμάνους να αποκαλύπτουν… είδηση σχετικά με τον Πέτρο Μάνταλο.

Σύμφωνα με το «www.telekomsport.ro», η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ σκοπεύει να πουλήσει τον αρχηγό της και έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του 24χρονου Γιονούτ Βίνα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Το δημοσίευμα για Βίνα και Μάνταλο

“Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη και η Στεάουα, παρ’ ότι τον πήρε τον περασμένο Ιούλιο από την Βιτορούλ, το συζητάει να τον πουλήσει. Πηγές από την Στεάουα ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης, Τζίτζι Μπεκάλι, θα συμφωνούσε με μια προσφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται τυχαία για τον Βίνα. Ο αρχηγός Πέτρος Μαντάλος πρόκειται να φύγει, καθώς τον θέλουν ομάδες της Serie A, αλλά και η Γουέστ Μπρομ. Κοστολογείται με 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δέχεται να την πουλήσει με λιγότερα από 6».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις