Πολιτική

Καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη Novartis

Μετά τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Αντώνη Σαμαρά, σειρά να καταθέσει για την υπόθεση της Novartis παίρνει σήμερα (11.09.2019) ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος θα καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση της Novartis στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη.

[read4more]

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο κ. Βενιζέλος είχε καταθέσει μήνυση 22 σελίδων σε βάρος του ανώνυμου-προστατευόμενου μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

Υπενθυμίζεται ότι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του ομοιόβαθμου συναδέλφου τους και πρώην επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή για πολιτικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Παράλληλα ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλο και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Έως τώρα στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου έχουν καταθέσει ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος διετέλεσε επόπτης της εισαγγελίας διαφθοράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1