Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Στη Βουλή η δικογραφία για τις πολιτικές παρεμβάσεις στη Novartis

Στη Βουλή η δικογραφία για τις πολιτικές παρεμβάσεις στη Novartis

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis. Η υπόθεση διαβιβάζεται στην Βουλή μετά την κατάθεση Αγγελή για πολιτικές παρεμβάσεις.

Μονόδρομος ήταν η αποστολή της δικογραφίας στην Βουλή μετά την κατάθεση των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου αλλά και του αντιεισαγγελέα, Ιωάννη Αγγελή.

Έτσι, διαβιβάζεται στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για τους χειρισμούς και τις πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση της Novartis. Ο αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Ευάγγελος Ζαχαρής που διερευνά την υπόθεση «σκόνταψε» στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, οι οποίοι κατονομάστηκαν από μάρτυρες για παρεμβάσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο κ. Ζαχαρής μαζί με τον συνάδελφο του Λάμπρο Σοφουλάκη συνεχίζουν την προκαταρκτική έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα, με καταθέσεις μαρτύρων.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας που έχει καταθέσει αναφορά στο παρελθόν κατα των εισαγγελέων κατα της διαφθοράς για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις