Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μάμαλος: Ο Έλληνας χρυσός Παραολυμπιονίκης ΔΕΝ πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει εγχείρηση!

Μάμαλος
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Χάρισε στην Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις σε τρεις Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αν και κυκλοφόρησε στο ίντερνετ ότι ο Παύλος Μάμαλος πουλάει τα μετάλλια του προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ο ίδιος το διαψεύδει.

Η είδηση πως ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Παύλος Μάμαλος, αναγκάζεται να πουλήσει τα μετάλλιά του για να βρει χρήματα ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση προκάλεσε σοκ. Όμως ο ίδιος ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Παύλος Μάμαλος διέψευσε ότι αναγκάζεται να πουλήσει τα Ολυμπιακά του μετάλλια για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει την εγχείρηση, καθώς όχι μόνο δεν θα πουλήσει τα μετάλλια που κατέκτησε, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν χρειάζεται καν να κάνει επέμβαση.

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πώληση των μεταλλίων μου δεν ισχύουν και πρόκειται περί λάθους.χαιρω άκρας υγείας κ προφανώς δεν θα κάνω καμιά επέμβαση.

Gepostet von Paulos Mamalos am Montag, 16. September 2019

Την πληροφορία – σοκ είχε κάνει γνωστή, λίγες ώρες νωρίτερα, με ανάρτησή του ο συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, μέσω ενός συγκινησιακά φορτισμένου ποστ, ανάρτηση η οποία μερικές ώρες αργότερα κατέβηκε από το προφίλ του.

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, Παύλος Μάμαλος, είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο, το χάλκινο στο Λονδίνο και τέλος το ασημένιο στο Πεκίνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις