Τετάρτη, 31 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ζώδια 21 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 21/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Είναι μια καλή περίοδος αυτή που διανύεις για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων και μακροπρόθεσμων στόχων σου , αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό απ’ το φανταστικό. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου διευκολύνοντας τα πράγματα στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα σου να πείθεις και να επηρεάζεις με τις απόψεις και το λόγο σου. Ο ενθουσιασμός και το κέφι σου δίνουν χρώμα και νόημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, Σαββατόβραδο μη μείνεις μέσα. Όλα και κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για τελευταία φορά αυτή τη χρονιά, σου εφιστά την προσοχή, μιας και έχεις την τάση της υπερβολής. Η επιφυλακτικότητα και η καχυποψία σου βοηθά στο να προστατεύεις τον εαυτό σου στα εργασιακά. Οι πραγματικές προθέσεις των άλλων είναι καλυμμένες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Ζήσε καυτές και άκρως ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου πραγματοποιώντας κάθε σου φαντασίωση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες αρκεί να το πιστέψεις η ίδια. Πρόσεξε τη διαχείριση των οικονομικών σου και μην σπαταλάς αλόγιστα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που είναι ενεργό από τον Ιανουάριο , σου δίνετε η δυνατότητα να γεφυρώσεις σχέσεις, να λύσεις παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσεις το κλίμα, κυρίως στα εργασιακά. Δείξε τη γενναιοδωρία σου σ’ αυτούς που σχεδόν πάντα ήταν στο πλάι σου και σε στήριζαν στα δύσκολα και στα εύκολα. Μια κρίση συνείδησης απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, με τη Σελήνη να παραμένει στο ζώδιο σου μέχρι και το βράδυ, μπορείς να περάσεις όμορφα και να κάνεις τις γνωριμίες που θέλεις.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις