Δευτέρα, 29 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Thomas Cook: “Έβαλαν σεκιουριτάδες να μας πετάξουν έξω από το ξενοδοχείο” – Ανάβουν φωτιές οι καταγγελίες – video

Thomas Cook: “Έβαλαν σεκιουριτάδες να μας πετάξουν έξω από το ξενοδοχείο” – Ανάβουν φωτιές οι καταγγελίες – video

Οι καταγγελίες των τουριστών στην Κέρκυρα, συνοδεύονται και από βίντεο. Η κατάρρευση της Thomas Cook, τους βρήκε στο νησί του Ιονίου να κάνουν διακοπές…

Όπως αναφέρουν οι τουρίστες, σεκιουριτάδες μπήκαν το πρωί της Τρίτης 26/09/2019 σε δωμάτια σε ξενοδοχείο στο Σιδάρι της Κέρκυρας και ζήτησαν από τουρίστες – πελάτες της Thomas Cook, είτε να κάνουν check out άμεσα μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι είτε να πληρώσουν 50 ευρώ ανά άτομο, για να παραμείνουν στο ξενοδοχείο.

Το σχετικό βίντεο ανέβασε η Βρετανίδα τουρίστρια Hayley Amie Hook. Σύμφωνα με την ίδια, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τόνισαν στους τουρίστες ότι, αν δεν πληρώσουν, θα σταματήσουν να τους προσφέρουν ροφήματα και τρόφιμα και δεν μπορούν να μείνουν περισσότερο.

«Μας προειδοποίησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία αν δεν φύγουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων η Hayley Amie Hook.

Gepostet von Hayley Amie Hook am Dienstag, 24. September 2019

Ξενοδοχειακές πηγές από την Κέρκυρα κάνουν λόγο στο newsit.gr για μεμονωμένο περιστατικό. Ήδη από την πρώτη μέρα που η Thomas Cook κήρυξε πτώχευση και οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι ζήτησαν ενημέρωση από τις Ενώσεις τους για το κατά πόσο θα πληρωθούν, έλαβαν διαβεβαίωση ότι τα οι πληρωμές θα γίνουν από ασφαλιστική εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζήτημα έληξε εκεί, οι πελάτες της Thomas Cook έμειναν στα δωμάτιά τους και μάλιστα το εν λόγω ξενοδοχείο τους προσέφερε και από ένα μπουκάλι κρασί. Προς το παρόν είναι άγνωστο τι έχει συμβεί και η συγκεκριμένη πελάτισσα διαμαρτύρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Με πληροφορίες από: corfupress.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις