Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Στη φυλακή ο δικηγόρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης μαθήτριας – video

Λαμία: Στη φυλακή ο δικηγόρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης μαθήτριας – video

Μετά τη μαραθώνια απολογία του, ο γνωστός δικηγόρος, κρίθηκε προφυλακιστέος. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια…

Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο ηλικίας 71ος ετών δικηγόρος από την Αθήνα, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά μία 11χρονη σε παραλιακό οικισμό της Στυλίδας, όπου διατηρούσε την εξοχική του κατοικία.

Ο 71χρονος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του αλλά και τη σύζυγό του, κατέφθασε στις 07:30 το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί. Κατά τη μαραθώνια απολογία του αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο 71χρονος δικηγόρος κατηγορείται ότι για τρία τουλάχιστον χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τη μικρή κόρη του ανθρώπου που εργάζονταν στο εξοχικό του σπίτι, η οποία σήμερα είναι μόλις 11 ετών.

Από την άλλη, η πλευρά της μικρής, που φέρεται να βίωνε τον τρόμο και τις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου.

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος εμφανίστηκε με τους δύο δικηγόρους του, θέλοντας να στηρίξει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι μαζί με την οικογένειά της, τους βοηθούσε οικονομικά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις