Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Με… CUBE η οροφή του ΣΕΦ! pics

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Με… CUBE η οροφή του ΣΕΦ! pics
Intime

Η εντός έδρας πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague θα συνδυαστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με την λειτουργία του Cube, που βρίσκεται πλέον στον ουρανό του ΣΕΦ.

Το CUBE της ΚΑΕ Ολυμπιακός αιωρείται από την Πέμπτη (10.10.2019) στην οροφή της κεντρικής σάλας του ΣΕΦ. Με αυτό τον τρόπο η εσωτερική εικόνα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας αναβαθμίζεται στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Σχεδιασμένο ειδικά για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την “ TGI Hellas”, το cube της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει πλάτος 6 μέτρα και πραγματικά δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση… θέαμα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για Jumbotron, όπως αυτό που τοποθετήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να προβάλει στο cube τους χορηγούς του, να παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία του αγώνα, ενώ οι φίλαθλοι εντός του ΣΕΦ θα μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του αγώνα, την εικόνα που θα βλέπουν στην τηλεόραση (NOVA) και οι φίλαθλοι εκτός του γηπέδου, από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Σε περίπτωση που το Cube δεν θα είναι έτοιμο για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλένθια, τότε η “πρεμιέρα” του θα μετακινηθεί για το επόμενο εντός έδρας ματς των Πειραιωτών, κόντρα στη Ζενίτ, για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Intime.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις