Τετάρτη, 31 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ζώδια 14 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και η καλή σου διάθεση σήμερα σε γεμίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Νέες γνωριμίες στα εργασιακά προκύπτουν ακριβώς τη στιγμή που έχεις ανάγκη να σε ταρακουνήσει κάποιος και να σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Διαχειρίσου διπλωματικά τις συζητήσεις απόψε με το σύντροφό σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε πρώτα στις ανάγκες σου και μετά κρίνε τα πρόσωπα που σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σου κυλά ομαλά και δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις και εμπόδια. Τακτοποίησε λοιπόν τις υποθέσεις σου και βρες χρόνο για προσωπικές απολαύσεις. Καινούρια ξεκινήματα και επιχειρήματα στα εργασιακά ευνοούνται, γι’ αυτό μην αφήνεις τη μέρα σου ανεκμετάλλευτη. Η συναισθηματική επιβεβαίωση, σταθερότητα και ασφάλειά σου γίνεται ανάγκη, γι’ αυτό φρόντισε να είναι πρέπουσα και η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέρασε εξίσου όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνεις και επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα σήμερα να διαταράξουν την ψυχολογία σου και να ρίξουν τη διάθεσή σου με τα δικά τους. Το κλίμα έντασης που επικρατεί στα εργασιακά πιθανά να σε οδηγήσει σε διαφωνίες με συναδέλφους. Κάνε μια προσπάθεια να μείνεις αμέτοχη και ατάραχη. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης με το σύντροφό σου και μη φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον περίγυρο σου κάποιος προσπαθεί με τα μανίας να σου δείξει το ενδιαφέρον του.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις