Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ζώδια 17 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι ενέργειες της ημέρας είναι πολύ χρήσιμες για την έρευνα, τα οικονομικά και τα θέματα σπιτιού. Ασχολήσου σοβαρά, αφιέρωσε χρόνο και βρες τις κατάλληλες λύσεις στα όσα νιώθεις να σε βαραίνουν. Μπορείς να συνεργαστείς με μοναδικούς και δημιουργικούς τρόπους με τα κατάλληλα πρόσωπα και να δώσεις μια ισχυρή ώθηση στα σχέδιά σου. Οι διαφορετικές αντιλήψεις, ιδέες και απόψεις τους σίγουρα έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Η σχέση με το σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό και ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η μοναξιά σου κάπου εδώ τελειώνει. Σύντομα μια νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορείς να είσαι χαρούμενη και ικανοποιημένη με τις εξελίξεις των υποθέσεών σου, τις επιδόσεις σου και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να προσέξεις τη διατροφή σου και να προσθέσεις άσκηση στη ζωή σου. Καιρός να βρεις τη φόρμα σου και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου που ξεκινά από μέσα σου. Ενίσχυσε την κοινωνικότητά σου στα εργασιακά και βρες πρόθυμους και ικανούς ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να ενισχύσεις το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Καλή η αγάπη και η στήριξη, όμως χωρίς μαγεία πάντα κάτι θα λείπει απ’ τη συνταγή της ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, μη συμβιβάζεσαι και μην αδικείς τον εαυτό σου. Αξίζεις πολλά περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι μια καλή σχετικά μέρα η σημερινή για την εξεύρεση των σωστών πληροφοριών ή πόρων στα επαγγελματικά σου. Οι δημιουργικές σου προσπάθειες επιφέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Ο υγιής ανταγωνισμός με συναδέλφους φέρνει στην επιφάνεια ικανότητες που ίσως δεν είχες υπολογίσει και σε κάνει πολύ πιο δημιουργική. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό σας φέρνει πολύ πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι, κυρίως σε άτομα που σε ξέρουν καλά.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις