Τετάρτη, 31 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ζώδια 18 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες ή και ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους πιο πρακτικούς στόχους σου. Έχεις δουλέψει σκληρά και είναι καιρός να διώξεις την ένταση από πάνω σου. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και ασχολήσου με εποικοδομητικά και απαραίτητα θέματα. Όλοι οι τομείς επικοινωνίας σου χρειάζονται προσοχή και ιδίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες τους τρόπους που θα σου επιτρέψουν να συνδυάσεις δημιουργικά την ευθύνη και την ανεξαρτησία. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιο συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου. Μην ενθουσιάζεσαι από την αρχή και διατήρησε την υπομονή σου προκειμένου να το κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια ανησυχία ή αναποφασιστικότητα σε διακατέχει με τη Σελήνη να εναντιώνεται με το Δία. Η προτεραιότητα στα σχέδια, τις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις υποθέσεις σου είναι δύσκολο να μπει ή μπορεί να μην ξέρεις τι δρόμο να ακολουθήσεις. Θέσε σε εφαρμογή μια στρατηγική για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον ερωτικό σύντροφό σου ή βάλε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Σε κάθε περίπτωση εκείνος δεν πρόκειται να σου αρνηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να απαλλαγείς απ’ τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ό,τι εμπεριέχει δυσάρεστες αναμνήσεις πέτα το στον κάδο των απορριμμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες ανήσυχες στιγμές με τη Σελήνη στο ζώδιό σου απέναντι από το Δία, αλλά αν καταφέρεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, μια χαρά σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα. Οι απαιτήσεις των άλλων και κυρίως ανώτερων σου στα εργασιακά, μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικές όμως θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό κι αν όχι να τα καταφέρεις απόλυτα να ανταπεξέλθεις, τουλάχιστον να δείξεις τις προθέσεις σου. Μην καταπιέζεσαι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εξήγησέ του τις ανάγκες σου κι εκείνος θα καταλάβει. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου και κατάκτησε τους πάντες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις