Πολιτική

Βουλή: Γι’ αυτό δεν θα μιλήσει για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο Μητσοτάκης

Κάθε άλλο παρά υποτιμά το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η απόφασή του να μη λάβει το λόγο στην αποψινή συνεδρίαση της Βουλής - σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα - ουδεμία σχέση έχει με τέτοια σενάρια.

Όπως λένε από την κυβέρνηση, η σημασία την οποία δίνει ο κ. Μητσοτάκης στο συγκεκριμένο νομοθέτημα έχει ήδη φανεί από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, στις οποίες αυτό φιγουράρισε στις πρώτες θέσεις.

Αλλά και από την εκτενή χθεσινή (σ.σ. Τετάρτη 23.10.2019) τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο του Economist, κατά την οποία ο πρωθυπουργός ανέλυσε το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησής του με ρητές αναφορές στο νέο αναπτυξιακό νόμο.

Click4more: “Αλαλούμ” με την πρόταση της ΝΔ για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σε ό,τι αφορά, εξάλλου, την παρουσία Μητσοτάκη στη Βουλή, πληροφορίες του newsit.gr  αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει κανονικά το παρών με ομιλία του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στον τρόπο χορήγησης ασύλου και γενικότερα τη διαχείριση του μεταναστευτικού, ήτοι την ερχόμενη εβδομάδα.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άμυνα, οικονομία και η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ στη συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία της συνδεσιμότητας και των ενεργειακών έργων κοινού ενδιαφέροντος Ελλάδας - Ισραήλ για τη σταθερότητα στην περιοχή
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στη συνάντηση που είχαν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025