Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μέγαρα: Θρίλερ! Πυροβόλησαν ζευγάρι – Νεκρός ο άνδρας

Νέα Σμύρνη
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ένας άνδρας πυροβόλησε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα. Νεκρός ο 48χρονος – Χαροπαλεύει η σύζυγός του.
Σε “ευαίσθητα σημεία” έχουν δεχθεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους πυροβολισμούς.
“Μπούκαρε” στο σπίτι τους ο άντρας της αδελφής του θύματος και μετά από έντονο διαπληκτισμό τους πυροβόλησε.
Τους θεωρούσε υπεύθυνους για τον χωρισμό τους – Πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο.

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης 31.10.2019, στα Μέγαρα, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά. Ένα άγριο έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο…

Η αρχική είδηση έκανε λόγο για πυροβολισμούς που δέχθηκε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του, στα Μέγαρα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές!

Δράστης του τραγικού περιστατικού στα Μέγαρα ο άντρας της αδελφής του θύματος

Όσο περνά η ώρα, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έχει δεχθεί τους πυροβολισμούς σε “ευαίσθητα σημεία”, ενώ ο άνδρας, 48 ετών και γιατρός στο επάγγελμα, κατέληξε σχεδόν αμέσως. Η 43χρονη γυναίκα χαροπαλεύει στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το σπίτι δεν φέρει ίχνη έρευνας ή διάρρηξης. Αυτό ήταν εξαρχής ένα “καμπανάκι” για τις Αρχές: Ότι τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο έμπαιναν σενάρια διαφορών εντός της οικογένειας ή του φιλικού κύκλου του ανδρόγυνου.

Από την αστυνομία αναζητείται πλέον ο άντρας της αδελφής του θύματος, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “μπούκαρε” στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο, στην συνέχεια έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε -όπως προαναφέραμε- σε “ευαίσθητα σημεία”.

Αυτός ο άνδρας είναι βεβαίως ο βασικός ύποπτος και πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του…

Σημειώνεται πως το έγκλημα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις