Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ελένη Τοπαλούδη: Οργή και σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο – Ράγισε καρδιές το μοιρολόι της μάνας της – video

Ελένη Τοπαλούδη: Οργή και σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο – Ράγισε καρδιές το μοιρολόι της μάνας της – video

Πέρασε ένας χρόνος από τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Για τους γονείς της, η πληγή παραμένει πάντα ανοιχτή…

Ράγισαν καρδιές στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο για την Ελένη Τοπαλούδη, το πρωί της Κυριακής (24-11-2019). Πόνος, θλίψη, οργή και πολλά αναπάντητα «γιατί», για τους στενούς συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η μητέρα της δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στον τάφο του παιδιού της, έναν χρόνο από τη δολοφονία της, στη Ρόδο. Το STAR βρέθηκε στο μνημόσυνο και πρόβαλλε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της φοιτήτριας Γιάννης προσπαθούσε να βρει το κουράγιο να στηρίξει την χαροκαμένη μάνα, ανεβαίνοντας οι δυο τους και ο γιος τους, τον δικό τους “Γολγοθά”. Τα δάκρυα δε λένε να στερέψουν. Στην εκκλησία της γειτονιάς της ήταν όλοι εκεί…

Η ζωή των γονιών της έχει σταματήσει σε εκείνη την ημέρα που έφυγε η Ελένη Τοπαλούδη για πάντα. «Ούτε θέλουμε να βγαίνουμε έξω, ούτε θέλουμε να πηγαίνουμε σε διάφορες εκδηλώσεις. Είναι τέτοια η ψυχολογική μας φόρτιση. Έχουμε χάσει κάθε έννοια για ζωή, το σπίτι μας έχει γίνει ο τάφος μας», λέει συγκινημένος στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Στις 13 Ιανουαρίου οι μνήμες θα αναβιώσουν, καθώς η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, θα οδηγηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Για την οικογένεια, όμως, όποια και αν είναι η απόφαση δεν αλλάζει τίποτα.

«Είναι ο ψυχολογικός Γολγοθάς που θα περάσουμε. Αντί τον Γολγοθά να τον περνάνε οι θύτες, δυστυχώς θα τον περάσουμε εμείς, τα θύματα. Το αν θα δικαιωθεί η ψυχή της Ελένης με την απόφαση της ποινής αυτά είναι λόγια του αέρα. Πίσω δεν γυρίζει η Ελενίτσα μας», λέει στον ο κ. Τοπαλούδη και προσθέτει: «Δεν μπορεί εμάς να μας καταδικάζουν ισόβια σε ψυχικό θάνατο. Ισόβια. Το λέει ένας έρμος χαροκαμένος πατέρας και εύχομαι να μην ξανά βρεθεί τέτοιος».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις