Ελλάδα

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Κύθηρα

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη κοντά στα Χανιά. Ιδιαίτερα αισθητός και στην Αθήνα. Ταρακουνήθηκαν για τα καλά πολλές περιοχές. Ανάστατοι κάτοικοι της Αθήνας βγήκαν στους δρόμους!

Σεισμός σημειώθηκε μόλις ο οποίος έγινε ιδιαίτερα στην Αθήνα, “ταρακουνώντας” για τα καλά τους κατοίκους.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε στις 9:23, ήταν 6,1 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 70,7 χιλιόμετρα και το επίκεντρο 20 χιλιόμετρα νότια των Αντικυθήρων, κοντά στα Χανιά.

Κάτοικοι της Αθήνας βγήκαν ανάστατοι στους δρόμους. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην μισή Ελλάδα, αφού αναφορές για… ταρακούνημα έρχονται ακόμα και από την Λάρισα και τα Τρίκαλα.

Μέχρι στιγμής στην Κρήτη δεν υπάρχει καμιά κλήση στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άκαρπες οι έρευνες για τον 75χρονο ψαρά που αγνοείται στο Μεσολόγγι - «Δεν ήταν κανένας πρωτάρης, ήξερε τι έκανε» λέει η κόρη του
«Στη θάλασσα δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Αυτό που μας έχουν πει είναι πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» δηλώνει στο newsit.gr η κόρη του
Ένα περιπολικό