Παρασκευή, 5 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Συναγερμός! Πυροβολισμοί στην Γέφυρα του Λονδίνου!

Λονδίνο
Φωτογραφία από Twitter / @CrimeLdn

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο. Αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν άνδρα πάνω στην γέφυρα.
Πληροφορίες και για τραυματίες, καθώς και για μια σύλληψη.
Σοκάρουν τα βίντεο που δείχνουν την στιγμή των πυροβολισμών.
Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές.

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε ένας άνδρας στην Γέφυρα του Λονδίνου. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 16.30 (σ.σ. ώρα Ελλάδος) όταν η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως κλήθηκε στην Γέφυρα στο Λονδίνο, με αφορμή ένα επεισόδιο επίθεσης με μαχαίρι.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Αρχικά, ακούστηκαν πυροβολισμοί και έτσι αποφασίστηκε ο πλήρης αποκλεισμός της περιοχής και η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του BBC είδε ομάδα ανδρών να δίνουν μάχη σώμα με σώμα και όταν έφτασε η αστυνομία ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε είπε ότι άκουσε πέντε ή έξι πυροβολισμούς στην Γέφυρα του Λονδίνου και κόσμος έτρεχε πανικόβλητος φωνάζοντας ότι ο δράστης κρατούσε μαχαίρι.

Σε βίντεο που ανέβηκαν ήδη στο twitter απεικονίζονται καρέ – καρέ όλα όσα έγιναν. Νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο και για τραυματίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το Λονδίνο

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ!

 

Λονδίνο Λονδίνο

Δείτε την στιγμή των πυροβολισμών και ζωντανή εικόνα από το Λονδίνο

https://twitter.com/Clarerobbo1000/status/1200421450919940096?s=20

Η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας για το περιστατικό στο Λονδίνο

“Ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε σήμερα στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου και αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν ύποπτο”. Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters μια πηγή επικαλούμενη τις δυνάμεις ασφαλείας.

Η τοπική αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως αντιμετωπίζει ένα επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, υπάρχουν και τραυματίες από το περιστατικό στο Λονδίνο. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πόσοι είναι, ούτε το κατά πόσο η κατάσταση της υγείας τους εμπνέει ανησυχία για την ζωή τους.

Τόσο βρετανικά, όσο και μεγάλα δίκτυα από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο σημείο και μεταδίδουν ζωντανά όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Με πληροφορίες από: rt.com.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις