Δευτέρα, 2 Σεπτ.
27oC Αθήνα

“Όρθια” η Λαμία στο “Βικελίδης”! “Πέταξε” ξανά βαθμούς ο Άρης

“Όρθια” η Λαμία στο “Βικελίδης”! “Πέταξε” ξανά βαθμούς ο Άρης
ΦΩΤΟ Intime

Η Λαμία πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα του Άρη μένοντας αήττητη για 4η σερί αγωνιστική ενώ οι “κίτρινοι” έχασαν βαθμούς για άλλη μία φορά εντός έδρας και δεν κατάφεραν να αναρριχηθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Απώλεια για τον Άρη που έμεινε ισόπαλος στο 1-1 με την “ψυχωμένη” Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 12η αγωνιστική της Superleague. Οι Φθιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και προηγήθηκαν στο 16′ με τον Τουράμ, αλλά από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά ο Άρης κυριάρχησε.

Οι “κίτρινοι” ισοφάρισαν γρήγορα, με τον Λάρσον στο 31′ με τον Λάρσον ενώ στο 67′, ο Μπα είχε δοκάρι αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα του Ένινγκ έχασε ξανά βαθμούς στο “σπίτι” της, παρ’ότι επέκτεινε το αήττητό της σε έξι ματς (3 νίκες και 3 ισοπαλίες) και απέτυχε να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μένοντας στους 17 πόντους. Στο αντίποδα η Λαμία έμεινε αήττητη για 4η διαδοχική αγωνιστική και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας αφού παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση μετά το κακό ξεκίνημα που είχε πραγματοποιήσει.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις