Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Χ-τύπησαν σε ένα ημίχρονο ο καθένας!

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Χ-τύπησαν σε ένα ημίχρονο ο καθένας!
ΦΩΤΟ intime

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία 1-1 για την 13η αγωνιστική της Superleague, με τους Αρκάδες να παίρνουν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και τους Θεσσαλούς να “απαντούν” στο δεύτερο.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική της Superleague, που βρήκε τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν για έναν ακόμη βαθμό, την ώρα που οι Αρκάδες παραμένουν “κολλημένοι” στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και αφού “προειδοποίησαν” με μία κεφαλιά του Μπαράλες στο 3′, άνοιξαν τελικά το σκορ με τον ίδιο τρόπο, μετά από σέντρα του Καπίγια στο 19′.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, είδε τον διαιτητή να παίρνει -σωστά- πίσω το πέναλτι που υπέδειξε στο 45′, αλλά βρήκε τελικά το γκολ της ισοφάρισης μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη, με τον Ουάρντα να βρίσκει τον Νούνιτς και αυτόν να κάνει “μαγική” ντρίμπλα πριν δώσει… έτοιμο στον Ασκούμπρε το 1-1 στο 60′.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν “ανοιχτό” ποδόσφαιρο στη συνέχεια και έψαξαν το γκολ της νίκης, όμως παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, αυτό δεν ήρθε ποτέ, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι τέλους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις