Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Άναψε” το δέντρο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό! video

Θεσσαλονίκη: “Άναψε” το δέντρο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό! video

Το Δέντρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Δικαστηρίων φωταγωγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (8.12.2019.)

Το παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι, που γέμισαν τον χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη Θεσσαλονίκη, για να απολαύσουν την γιορτή που έχει στηθεί και στη συνέχεια, τη συναυλία της Josephine.

Υπενθυμίζεται, πως το Σάββατο (7.12.2019), πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του κεντρικού χριστουγεννιάτικου δέντρου του δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους. Μάλιστα, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε ρόλο μαέστρου, έδωσε το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου και την έναρξη της συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Το γεγονός σχολίασε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος παρουσίασε την κυριακάτικη εκδήλωση. Ο ίδιος χαρακτήρισε τον κ. Ζέρβα “Χάρι Πότερ” και ανέφερε πως με το ραβδί του άναψε το δέντρο στην Αριστοτέλους. Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια Josephine με τον κόσμο να την αποθεώνει.

Σημειώνετε πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έχει στηθεί μία πλήρης χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία Δικαστηρίων. Θα ενσωματώνει ένα θεματικό πάρκο με τον Άγιο Βασίλη για παιδιά, με δραστηριότητες και αφηγήσεις παραμυθιών ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις και δράσεις.

πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις