Μπάσκετ

“Έδεσε” τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο ως το 2023 η Μακάμπι! [pic]

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως το 2023, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια με την "ομάδα του λαού".

Στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ ως το 2023 θα παραμείνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ, το οποίο θα έχει τριετή ισχύ τελικά και όχι διετή όπως είχε κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου και Κολοσσού Ρόδου είχε αναλάβει την “ομάδα του λαού” τον Νοέμβριο του 2018, υπογράφοντας για 1,5 χρόνο και από τότε άφησε απόλυτα ευχαριστημένους με τη δουλειά του τους ανθρώπους της ομάδας, φτάνοντας σε νέα συμφωνία συνεργασίας την οποία ανακοίνωσε επίσημα στα social media η Μακάμπι.

Δείτε την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Twitter

https://twitter.com/MaccabitlvBC/status/1206216872091430912

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα